Kære træningsledere

Først vil jeg godt sige tak for jeres flotte arbejde, når man kommer og ser klubben på træningsaftener, hvor er det dejligt at vide "tingene bare fungerer" i jeres hænder, hver især.

Vi har en del nye på træningsederlisten i år, og der er en del proocedurer, der pt bliver nedskrevet, så der er en klubhåndbog for træningsledere.
I forbindelse med at dette bliver hængt op i klubben, er vi nød til at hjælpe hinanden med, at huske, at selv det der kan syne som småting kan være væsentlige.

HUSK at ifører jer den gule træningsleder-vest.
Og HUSK at på indskrivningssedler, skal der anføres, navn på træningsleder, samt antal kørere pr time i forhold til plancen, der hænger på tavlen over indskrivningsmappen. Er I i tvivl om hvordan disse skal indskrives så kontakt Erling, mens I skriver dette i mappen på: 21 67 55 83 (gem dette nr i jeres tlf
(se billede til ventre)

Og sidst, men ikke mindst: Bed folk om at bemande de flagkasser under træning.
De er til ingen hjælp, hvis de står som tilskuere på volden. Vi må værne om kørernes tryghed når de anvender Troldkjær.

I går d. 10/5, blev alle bedt om at hjælpe hinanden med at flage, så vi kunne få afviklet en god gang træning. Træningspasset blev simpelthen ikke åbnet før nogle prioriterede kasser var bemandet.
I skal ikke være "nogle røvhuller" som træningsledere, men "den som viser vejen".
Der er hængt plakater og prioterings-lister på ved indskrivning, så kørere kan se at de skal sørge for at få bemandet en flagpost med en mor/far/kammerat, mens de træner.
Vær ikke bange for at give et gult flag til en tilskuer på volden. Tit ved de bare ikke hvad de skal, pga travlhed forud for træning osv.

 

Så giv flaget med et smil, man får smilet igen,
når træningsdagen er afviklet og evt. uheld afværget.Mvh Linette

Hesselåvej 41c, Skave - 7500 Holstebro
Lav din egen hjemmeside med mono.net